Zvezdara

Zvezdara električar sa velikim iskustvom. Povoljna cena električarskih usluga. Majstor za bojler, veš mašinu, struju, šporet, klime, sudo mašinu, TA peć pruža brzu i kvalitetnu uslugu. Električar na Zvezdari je dostupan fizičkim i pravnim licima svakog radnog dana i subotom. Garanciju dajemo na svaku pruženu elektro uslugu. Dolazimo isti dan.

Zvezdara Električar

Poštovani stanovnici opštine Zvezdara naš elektro servis pruža usluge električara. Servis bojlera, veš mašina, šporeta, klime, popravka TA peći, zamena osigurača, prekidača, utičnica, postavljanje rasvete su deo usluga za koije nas možete pozvati. Majstori našeg servis imaju višegodišnje iskustvo i veliko znanje da reše svaki kvar na uredjaju bele tehnike ili na električnim instalaijama u vašem domu ili poslovnom prostoru. Kada angažujete našeg električara možete očekivati visokokvalitetnu uslugu po najvišim standardima struke. Povoljna cena električarskih usluga, brojni zadovoljni klijenti, odgovoran pristup poslu su razlozi da nas kontaktirate. Na vašu adresu za popravku kvara dolazimo isti dan najkasnije sutra. Električar sve usluge pruža na bezbedan način po klijenta. Bilo da vam trebaju radovi na mreži niske ili visoke struje, popravka električnog uredjaja sada imate kome da se obratite. Bulbuder, Vukov spomenik, Mirijevo, Cvetkova pijaca, Mali Mokri Lug su neki od delova opštine gde pružamo usluge električara. Pozovite nas, već danas.

Električar na Zvezdari

Kvar na veš mašini, šporetu, bojleru, nema jedna faza struje u stanu, osigurač iskače, utuičnica varniči, trepere svetla su razlozi kada vam je potreban dobar električar. Ukoliko se odlučite da nama ukažete poverenje budite sigurni da ga opravdavamo u potpunosti. Električari ne dele posao na veći i manji već odgovaraju na svaki zahtev klijenata. Struja omogućava da obavljamo svakodnevne poslove kao što je spremanje hrane, pranje veša ali može biti opasna po život ako popravke na električnim instalacijama i uredjajima vrši nestručno lice. Zato vodite računa koga angažujete za pružanje električarskih usluga. Kada vam treba profesionalni električar na Zvezdari sada imate kome da se obratite. Dovoljno je da nas pozovete, izolžite problem sa kojim se suočavate, sve ostalo prepustite našim električarima. Na stanju uvek imamo rezervni deo za bojler, šporet, veš mašinu što nam omogućava da se intervencija električara brzo obavi. Nudimo povoljne cene za elektro usluge.

Elektro servis Zvezdara

Servisiramo uredjaje brendova Gorenje, Indesit, Bosch, Beko, Candy, Whirlpool, Samsung, VOX i ostalih proizvodjača na našem tržištu. Stručna, kvalitetna, i profesionalna usluga je odlika našeg elektro servisa. Možemo se pohvaliti činjenicom da poslednjih godinu dana nismo imali nijednu prijavljenu reklamaciju od strane klijenata. U slučaju da popravka kvara na bojleru, mašini za veš, šporetu nije isplativa za klijenta to saopštavamo kako se ne i izlagali nepotrebnom trošku. Tada dolazak majstora na vašu adresu i dijagnostikovanje kavara naplaćujemo 1.800 dinara. Ako je utičnica lavabva, ne radi prekidač za bojler, želite da uradite adaptaciju postojeće elektro instalacije naš elektro servis vam je na usluzi. Garantujemo da svaki problem na strujnim kablovima u domu ili poslovnom objektu ili uredjajem na struju uspešno rešavamo. Fen za kosu, električni radijator, mikrotalasna rerna i mali kućni aparati bele tehnike su uredjaji koje NE popravljamo. Ako vam treba savet ili dodatna informacija tu smo za vas.