Rakovica

Rakovica električarske usluge, sve na jednom mestu. Majstor za struju, ta peć, veš mašinu, rasvetu sa velikim isksutvom. Električar Rakovica posluje duže od jedne decenije na celoj teritoriji opštine. Elektrilčar na Rakovici je dostupan fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele sedmice. Nedlja nam je neradan dan. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge električara.

Električar Rakovica

Treba vam dobar i kvalifikovan majstor električara koji će odgovorno i profesionalno pružiti uslugu? Na pravmo ste mestu. Profesionalna usluga električara od starne majstora sa višegodišnjim iskustvom. Elektro usluge koje pružamo su:

Popravka bojlera svih kapacieteta i proizvodjača

Servis veš mašina Gorenje, Beko, Ariston, Bosch, Indesit, Candy…

Popravka električnih šporeta Whirlpool, Alfa Plam, VOX, Gorenje…

Servis TA peći Magnohrom, Elind, CER

Ugradnja spoljne i unutrašnje rasvete ( montaža plafonjera, lustera, postavljanje LED tarke, LED panela)

Zamena automatskih osigurača,utičnice, prekidača

Ugradnja table sa automatskim osiguračima

Postavljanje elektro instalacije

Adaptacija postojeće električne instalacije ( izmeštanje rasvete, prekidača, utičnica)

Servis sudo mašina

Vidikovac, Resnik, Kijevo, Miljakovac, Kneževac, Labudovo brdo, Skojevsko naselje, Košutnjak, Kanarevo brdo, Sunčani breg su lokacije na opštini Rakovica gde naš električar pruža usluge. Bilo da je u pitanju veći ili manji obim električarskoh poslova uslugu obavljamo isključivo na profesionalan način po svim pravilima struke. 

Cenovnik elektro usluga možete pogledati na linku Električar cena

Električarske usluge Rakovica

Svaki kvar na veš mašini, bojleru, sudo mašini, električnim instalacijama, TA peći, šporetu naš majstor će otkloniti. Dovoljno je da nas kontaktirate, obajasnite koji se kvar dešava na vašem električnom uredjaju ili instalacijama. Majstor će doći na lice mesta, detektovati problem i uspešno ga rešiti. Povoljna cena električarske usluge na opštini Rakovica, stručni majstori, odgovoran pristup poslu su razlozi da nas angažujete. Mali procenta reklamacija na pružene elektro usluge su razlog zašto smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenta tokom decenije našeg poslovanja na celoj opštini. Naši majstori su profesionalci u svom poslu, imaju sav potreban alat, veliko znanje da pruže uslugu na adekvatan i pravilan način. Ako imata kratak spoj struje na električnim instalacijama, rerena na šporetu ne peče dobro, bojler ne zagreva vodu ili se suočavate sa drugom vrstom kvara stojimo vam na usluzi. Nakon vašeg poziva majstor električar će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Nudimo mogućnost zakazivanja terimina kad to odgovara vašim obavezama.

Majstor električar na Rakovici

Uredjaji bele tehnike mogu da prestnu sa radom u bilo kom trenutku. Prekidač na indikatoru za kupatilo može da zaglavi pa se bojle ne može uključiti. Sijalčno grlo u lusteru ili plafonjeri ima kratak spoj i sijalica ne svetli. Sve navedeno i druge vrste kvarova na instalacijama u stanu, kući, poslovnom prostoru kao i na električnim uredjajima otklanjamo brzo i kvalitetno. Ako je vaše mesto stanovanja na opštini Rakovica u Beogradu i treba vam dobar majstor eleketričar pozovite naš elektro servis. Odgovoran pristup poslu, pružanje električarskioh usluga po svim standardima struke i na bezbedan način su naše preporuke za vas. Nudimo pristupačne cene svih električarskih usluga, vršimo nabavku rezervnih delova na koje imate garanciju od strane proizvodjača. Majstori su obučeni da izvrše popravku kvara na električnim uredjajima marke Gorenje, Beko, Bosch, Idnesit, Candy, Siemens, Tesla i drugi brendova koji su zastupljeni na našem tržištu.