Zamena utičnica, majstor električar sa velikim iskustvom. Elektro usluge u koju spada i postavljanje utičnica radimo na celoj teritoriji za grad Beograd. Povoljna cena električara, brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Električarske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima svakoga dana osim nedeljom. Kada vam treba zamena utičnice svih tipova pozovite nas.

Zamena utičnica cena

Cena zamene utičnice iznosi 2.000 dinara. Ako menjate ili postavljate veći broj utičnica u stanu, kući, poslovnom prostoru cena za zamenu prve je 2.000 dinara svaka sledeća utičnica se naplaćuje 700 dinara. U slučaju da su izgorele električne instalacije i potrebna je njihova popravka ili zamena cena elektro usluge biće vam saopštena kada majstor električar sagleda sve aspekte posla. Prikazana cena za uslugu zamena utičnica se odnosi na dolazak majstora na vašu adresu i rad. Utičnica nije uračunata u cenu usluge i posbeno se naplaćuje.

Zamena utičnica

Utičnica u zidu ima namenu da kada ubacite u nju utikač od elektro uredjaja dobijete napajanje struje na šporetu, fenu, frižideru, televizoru, kompijuteru…Ako je utičnica neispravna vaš električni uredjaj može pregoreti zbog velikog napona struje. Kada primetite da utičnica varniči dok stavljate utikač, osećate miris nagorele plastike ili je fizički oštećena bez odlaganja je zamenite. Ova vrsta elektro usluge je jednostavna ali savetujemo da je uradi stručno lice to jest električar. Svaki pogrešan rad na elektro instalacijama može ugroziti bezbednost ljudi. Ukoliko vam je potrebna zamena utičnica običnih, duplih, šuko ili OG naš elektro servis spreman je u svakom trenutku da pruži uslugu. Mi poslove ne delimo na veće ili manje već svakom klijentu na odgovoran i profesionalan način pružamo električarske usluge. Poslujemo na celoj teritoriji grada Beograda svakoga dana tokom cele sedmice osim nedeljom. Bilo da treba uraditi zamenu jedne ili više utičnica kao i zamena prekidača možete računati na nas. Elektro usluge radimo po svim standardima struke gde nam je bezbednost klijenata na prvom mestu.

Zamena utičnice Beograd

Kratak spoj u utičnici dovodi da iskoči osigurač sa koga se dobija napajanje strujom. Ako nema jedne faze u utičnici ili se pojavila garež na zidu kao posledica neispravne utičnice zamenu iste ne treba odlagati. Kao što smo već napomenuli zamenu treba da uradi profesionalni majstor jer ako se utičnica pogrešno poveže može nastati voltni luk. Ova pojava je opsana po bezbednost ljudi kao i po elektro instalacije u objektu. Električarskim poslovima u Beogradu se bavimo duže od 10. godina čime smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo pružali usluge. Pozovite nas kada vam treba zamena utičnice i uverite se koliko smo profesionalni. Svi naši električari su školovani i pružanje električarskih usluga im je posao a ne dodatni vid zarade. Električar Beograd pruža usluge na opštinama Čukarica, Zemun, Voždovac, Zvezdara, Palilula, Stari Grad, Novi Beograd i ostalim naseljima u gradu.

Ugradnja utičnice

Utičnica u zidu vam ne radi i potrebana je njena zamena? Nemate kome da se obratite? Ako čitate naš tekst na pravom ste mestu. Ugradnja utičnice sa doznom u zidu je posao koji obavljamo svakodnevno. Kada nas pozovete majstor će doći na vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom periodu ili kada vama to odgovara. Električar je dostupan na svim Beogradskim opštinama. Bez obzira što je u pitanju sitna intervencija električara, očekujte profesionalnos na najvišem nivou.Povoljna cena elektro usluge i visokokvalifikovani majstori su razlog da nas angažujete. Nakon pružene električarske usluge prostor ostvaljamo čistim i urednim. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.