Zamena osigurača povoljna cena elektro usluge. Majstor električar sa velikim iskustvom. Zamena automatskog osigurača ili topljivog je usluga koju pružamo fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji Beograda. Električarske usluge radimo svakoga dana tokom cele sedmice, osim nedeljom. Sve obavljamo po standardu struke, garancija na kvalitet pružene usluge. Dolazimo isti dan.

Zamena automaskog osigurača cena

Potrebna vam je zamena osigurača? Koliko će da košta usluga električara? Naš elektro servis Beograd naplaćuje zamenu jednog osigurača u iznosu od 2.000 dinara. Ukoliko je potrebna zamena većeg broja osigurača, cena električarske usluge se formira na osnovu obima posla. U tom slučaju tačna cena zamene automatskih osigurača biće vam saopštena kada majstor sagleda sve aspekte posla. Osigurači ili više njih nisu uračunati u cenu usluge već se posebno naplaćuju.

Cena za uslugu ugradnja table sa automatskim osiguračima je:

Tabla sa 10 i više automatskih osigurača          od 7.500 dinara

Tabla sa 15 i više automatskih osigurača          od 8.000 dinara

Tabla sa 20 i više automatskih osigurača          od 9.000 dinara

Osigurači, tabla i šina to jest potreban elektro materijal nije uračunat u cenu usluge. Ako ima potrebe za dodatnim radovima na električnim instalacijama cena će biti uvećana. Tačnu cenu, bez skrivenih troškova dobiće klijent pre početka intervencije. Električar Beograd sve elektro poslove izvodi profesionalno, nema skrivenih troškova. Za zamenu osigurača i ostalim eletričarskim poslovima na svim opštinama Beograda stojimo na usluzi.

Zamena osigurača

Elektrodistribucija putem gradske električne mreže snabdeva domaćinstvo, poslovne objekte i proizvodne pogone strujom. Kroz električne žice prolazi struja odredjene jačine i dolazi od električnih uredjaja, rasvete, prekidača, utičnica. Do kratkog spoja na električnoj instalaciji dolazi usled prevelikog napona struje. Kako ne bi došlo do oštećenja na električnim uredjajima i požara na elektro instalacijama u objektu osigurači služe da prekinu strujno kolo.

Ako je automatski osigurač pregoreo poluga na njemu neće moći da se podigne u gornji položaj. Ukoliko je reč o topljivom osiguraču kada na njega postavite glinericu i nema svetla na alatu jasan je znak da je licna pregorela. Kada se suočavate sa ovom situacijom biće vam potrebna zamena osigurača. Od vašeg poziva ovu vrstu usluge električar Beograd će obaviti u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Znaci koji ukazuju da treba zameniti topjivi ili automatski osigurač su:

Nema jedne faze struje u stanu, kući, poslovnom prostoru

Pola utičnica ne radi

Ne svetle sve sijalice

Pojedini električni uredjaji se ne uključuju da rade

Menjanje osigurača

Nekada su se u razvodnoj tabli postavljali topljivi osigurači. Danas se koriste automatski osigurači koji su bezbedniji za upotrebu. Na osigurač od 6. ampera povezuju se najmanji potrošači električne energije. Osigurač od 10A se kroisti za rasvetu. Trofazne i monofazne utičnice, indikator za kupatilo, veš mašina, bojler, šporet zahtevaju da se povežu na osigurač od 16A. Osigurači od 25 ampera i veće jačine su predvidjeni za protočni bojler, električni kotao i u proizvodnim pogonima. Kada nastane kratak spoj na električnim instalacijama osigurač mora da iskoči i prekine napajanje strujom. U slučaju da se to ne dogodi zamenite osigurač bez odlaganja. Menjanje osigurača uvek prepustite stručnom licu to jest profesionalnom električaru. Naši majstori električari pružaju usluge na svim opštinama grada Beograda. Odgovoran pristup poslu, povoljna cena, visokokvalitetna usluga su razlozi da nam ukažete poverenje. Pozovite nas.

Zamena automatskog osigurača

Kada automatski osigurač često iskače treba proveriti instalaciju kao i električne uredjaje koji se napajaju strujom preko ovog elementa. Ukoliko je poluga na automatskom osiguraču labava ili se ne može podići u gornji položaj biće potrebna njegova zamena. Gašenje struje sa sa glavnog strujomera, otpuštanje češlja i vadjenje žica, faznih provodnika je postupak da se zameni automatski osigurač. Ako nemate poznavanje osnove elektrike možete nas kontaktirati kako bi smo vam pružili uslugu zamena automatskog osigurača. Dugogodišnje iskustvo i stručnost majstora električara su garancija da intervenciju obavljamo na bezbedan i profesionalan način. Sada imate kome da se obratite kada vam treba dobar majstor za struju u Beogradu.