Stari Grad

Stari Grad Beograd električar sve usluge na jednom mestu. Popravka šporeta, TA peći, servis veš mašina, klima, bojlera, zamena utičnice, indikatora, prekidača, popravke na elektro instalaciji. Povoljna cena električarske usluge na celoj teritoriji opštine Stari Grad. Elektro usluge pružamo fizičkim i pravnim licma svakog radnog dana i subotom od 08 do 18 časova. Električar Stari Grad sa velikim iskustvom.

Stari Grad električar

Električna energija je pokretač života na zemlji. Bez upotrebe struje teško da bi mogli funkcionisati. Kada nastane kvar na veš mašini, bojleru, šporetu, električnoj instalciji popravka treba da se obavi što pre i na bezbedan način. Tada vam treba pouzdan i profesionalan električar koji će uslugu pružiti brzo i kvalitetno. Ukoliko živite na opštini Stari Grad u Beogradu i potrebnan vam je električar možete nas konatktirati. Elektro usluge obavljamo po najvišim standardima struke po povoljnim cenama. Bilo da se radi na instalacijama jake ili slabe struje ili je u pitanju popravka električnog uredjaja obučen električar odgvoriće na svaki vaš zahtev. Svi električari našeg elektro servisa su školovani i kvalifikovani da adekvatno reše svaku vrstu kvara. Električarske usluge pružamo u stambenim i poslovnim objektima. Električara na Starom Gradu možete zakazati u terminu koji vama odgovara. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge električara.

Električar Stari Grad usluge

Elektro usluge koje pružamo na Starom Gradu su:

Servis i popravka bojlera

Servis veš mašina

Servis sudo mašina

Servis mašina za sušenje veša

Servis klima uredjaja

Popravka šporeta

Popravka TA peći

Servis intrefona

Zamena table sa automatskim osiguračima

Zamena indikatora za kupatilo, prekidača, utičnica, osigurača

Ugradnja rasvete

Postavljanje nove i adaptacija postojeće elektro instalacije

Kvalitet naše električarske usluge je na najvišem nivou. Koristimo moderan alat kao i kvalitetan elektro materijal. Kada nas anagažujete za elektro uslugu na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom periodu. Bilo da imate problem na električnim žicama instalacije ili sa električnim uredjajem mi smo vaš pouzdan partner. Gorenje, Bosch, Indesit, Candy, Končar, VOX, Whirlpool su deo brendova za koje vršimo popravku kvara. Majstori električari se stalno usavršavaju kako bi rešili i najkomplikovniji kvar. Odgovorno pristupamo poslu bez obzira da li je u pitanju sitna intervencija ili složeni problem na elektro instalaciji ili uredjaju.

Električar na Starom Gradu

Miris nagorele plastike, nema struje u delu stana, iskače osigurač, veš mašina ne otkuvava, bojler ne greje vodu, rerna šporeta ne peče dobro su neki od razloga da zatražite električarsku uslugu. Studneski trg, Skadarlija, Terazije, Knez Mihailova ulica, Dorćol, Kalemegdan, Kosančićev venac, Jevremovac su delovi gde električar na Starom Gradu pruža usluge. Elektro servis posluje duže od 10. godina na celoj teritorije opštine. Do sada smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenta koji su nas anagžovali za električarske usluge. Kada nas pozvete i objasnite sa kavkim se kvarom suočavate potrudićemo se da budemo kod vas što je pre moguće. Majstor za bojler, veš mašinu, šporet, TA peć i ostalu belu tehniku kao i električnu instalaciju vam je na usluzi.

Struja predstavlja potencionalnu opasnost po bezebednost ljudi i može nastati havarija ako radove izvodi nestručno lice. Savetujemo da svaki probelm na elektro instalaciji ili električnom uredjaju rade stručni i kvalifikovani majstori.