Zamena prekidača, zamena indikatora u stanu, poslovnom prostoru i kući su deo električarskih usluga koje pružamo na celoj teritoriji Beograda. Profesionalni električar Beograd nudi povoljne cene, kvalitetnu i brzu uslugu. U slučaju da vam treba zamena prekidača za bojler, postavljanje običnih i duplih prekidača, možete nas pozvati. Dolazimo isti dan.

Zamena prekidača cena

Pored profesionalne usluge, mnoge klijente zanima i kolika je cena zamena prekidača. Ako postavljate jedan prekidač cena majstora sa dolaskom na vašu adresu iznosi 2.000 dinara. Ukoliko se postavlja ili menja veći broj prekidača svaki naredni prekidač se naplaćuje 700 dinara. Cena zamene indikatora iznosi od 2.000 dinara kada je u pitanju modularni. Indikator koji na sebi ima veći broj prekidača za svetlo, grejalicu i bojler cena za njegovu zamenu je 3.000 dinara. Elektro materijal kao i prekidač za svetlo ili bojler nije uračunat u cenu usluge. Svatujemo da postavljate prekidače proizvodjača ALING, AVE i TEM koji su se u praksi pokazali kao veoma kvalitetni.

Zamena prekidača za bojler

Prekidač za panjenje i gašenje bojlera može biti modularni to jest zaseban samo za ovaj uredja bele tehnike. Isto tako se može nalaziti na tabli na kojoj su postavljeni još prekidači za paljenje svetla i grejalice. Ovakva vrsta prekidača se naziva indikator. Kada imate modularni prekidač vrši se zamena samo njega kada prestane sa radom. Kod indikatora ukoliko se prekidači zaglave, varniče ili se cela tabla greje mora se promeniti kompletna. Zamena indikatora zahteva profesionalnog majstora jer ukoliko se pomeša redosled postavljanja električnih žica ( uzeljemljenje, faza i nula) može nastati kratak spoj na električnim instalacijama.

Zamena prekidača za svetlo

Svaki stambeni i poslovni objekat ima postavljene prekidače koji služe za paljenje i gašenje rasvete. Prekidači za svetlo mogu biti jednopolni, dvoplolni ili sa potencijimetrom sa kojim se reguliše jačina osvetljenja. Do prestanka rada prekidača dolazi kad se u njemu nakupi prašina koja se zalepi za kontakte pa taster ne može da se pokrene u gornji ili donji položaj. Svako fizičko oštećenje na prekidaču je potencionalna opasnost od strujnog udara ili dovodi do velikog varničenja unutar njega. Ako imate bilo kakav problem sa prekidačem za svetlo i potrebna vam je njegova zamena možete nam se obratiti. Zamena prekidača za svetlo je jedna od električarskih usluga koje pružamo svakoga dana fizičkim i pravnim licima. Povoljna cena, profesionalni majstori, brza usluga, zadovoljni klijenti su naša preporuka vama. Dostupni smo za elektro usluge svakoga dana tokom cele sedmice osim nedeljom. Bilo da je vaše prebivalište opština i treba vam električar Novi Beograd, Palilula, Čukarica, Zvezdara, Voždovac ili drugi deo Beograda za zamenu prekidača svih tipova stojimo vam na usluzi.

Postavljanje prekidača

Prekidači za svetlo se koriste nekoliko puta dnevno kako bi upalili LED panel, luster, LED traku, plafonjeru, zidnu lampu. Ako u novoizgradjenom objektu ili postojećem treba da postavite prekidače naš elektro servis je pravi izbor. Dugi niz godina radimo postavljanje prekidača u kancelariji, marketima, kozmetičkim salonima, stanovima, kućama drugim objektima. Odgovorno pristupamo poslu, sve elektro radove izvodimo po standardima i dajemo garanciju na kvalitet pružene usluge. Dovoljno je da nas kontaktirate, zataržite električarsku uslugu, sve ostalo prepustite našim majstorima.