Čukarica

Električar Čukarica. Sve elektro usluge na jednom mestu. Brza, profesionalna i visokokvalitetna usluga električara sa velikim iskustvom. Nudimo povoljne cene električarskih usluga na celoj teritoriji Čukarice kako za fizička tako i za pravna lica. Elektro servis pruža usluge svakog radnog dana i subotom u toku cele godine. Granciju dajem na kvalitet pružene usluge majstora.

Električar Čukarica

Imate kvar na električnim instalacijama struje ili na elektro uredjaju u vašem domu ili poslovnom prostoru? Potrebam vam je dobar majstor električar da u najbržem vremenskom roku otkoni kvar? Na pravom ste mestu. Duže od 10. godina uspešno pružamo elektro usluge na teritoriji naselja Čukarica. Imamo profesionalne električare za servis bojlera, klime, frižidera, TA peći i drugih uredjaja bele tehnike. Ako iskače osigurač, nemate jednu fazu struje, utičnica varniči, ne radi svetlo u pola stana slobodno nas kontaktirajte. Saopštite nam sa kakvim se problemom suočavate, sve ostalo prepustite našim majstorima. Posedujemo kvalitetan alat, veliko znanje i iskustvo da rešimo svaki nastali kvar koji vama pravi probleme za normalno svakodnevno funkcionisanje. Odgovorno vršimo svako vrstu električarskih poslova, pošteno se odnosimo prema klijentima čime smo stekli veliko njihovo poverenje. Na linku možete pogledati naš cenovnik električarskih usluga. Električar Beograd cena. Ne gubite vreme pozovite nas, dolazimo isti dan.

Električar na Čukarici

Ako se pitate kako da nadjem električara, rešenje je vrlo jednostavno. Električar BG na Čukarici stoji vam na usluzi. Ringla šporeta ne radi, bojler sporo greje vodu, potrebna vam je ugradnja rasvete, zamena osigurača ili utičnica? Sve navedeno i ostale električarske usluge pružaju naši stručni majstori za struju i belu tehniku. Elektro radove ne delimo na manje ili veće, svakom poslu pristupamo po svim standardima struke, vodimo računa o bezbednosti klijenta kao i njegovog objekta. Pozovite nas i uverite se koliko smo profesionalnu u svom poslu. Bilo da je vaša adresa u naselju Careva Ćuprija, Julino Brdo, Košutnjak, Čukarička Padina, Banovo Brdo ili u drugom delu opštine naši električari su spremni da u svakom trenutku odgovore na vaš zahtev. Nudimo mogućnost da se električar može zakazati u terminu koji odgovara vašim obavezama i po nekoliko dana unapred. Hitne intervencije električar obavlja u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Elektro servis Čukarica

Kratak spoj na uredjaju bele tehnike, voltni luk u električnim instalacijama, može stvoriti velike probleme. Angažujte nas za radove na elektro instalaciji visokog i niskog napona struje. Dobićete kvalitetnu i stručnu uslugu. Ukoliko je servis bele tehnike to jest popravka bojlera, frižidera, sudo mašine. veš mašine ne isplativa za klijenta to odmah saopštavamo kako se ne bi izlagali nepotrebnom trošku. U toj situaciji električar dijagnostiku kvara i dolazak na vašu adresu naplaćuje 1.800 dinara. Naš elektro servis Čukarica pruža usluge:

Servis bojlera svih kapaciteta

Servis veš mašina

Servis klima uredjaja

Popravka TA peći

Zamen +table s automatskim osiguračima, utičniac, prekidača, ugradna plafonjera, LED rasvete

Adaptacija i postavljanje nove elektro instalacije

Servis frižidera

Servis mašina za pranje sudova

Naveli smo samo deo usluga koje pružamo. Pozovite nas, zatražite stručnu pomoć majstora. Električar garanciju daje na svaku pružen elektro uslugu. Elektro servis na Čukarici je pravi izbor za vas.