Servis veš mašina Gorenje, Candy, Beko, Indesit, Bosch, Whirlpool, Ariston i ostalih brendova. Profesionalni majstor za veš mašine sa velikim iskustvom. Popravka veš mašine je elektro usluga koju radimo na celoj teritoriji Beograda kako fizičkim tako i pravnim licima. Servis mašine za veš radimo isti dan najkasnije sutra. Povoljna cena usluge.

Popravka veš mašine cena

Zamena kaiša na veš mašini od 2.200 din
Zamena grejača na veš mašini od 2.500 din
Zamena pumpe veš mašine od 2.300 din
Zamena tunel gume na vratima mašine od 2.200 din
Zamena bravice na veš mašini od 2.000 din
Zamena creva na veš mašini od 2.000 din
Zamena amortizera na veš mašini od 2.200 din
Zamena hidrostata veš mašine od 2.200 din
Zamena kondezatora na veš mašini od 2.200 din
Popravka morora veš mašine od 4.500 din
Zamena ležajeva na veš mašini od 8.000 din
Popravka elektronike veš mašine na upit
Popravka vrata veš mašine od 2.000 din
Čišćenje filtera veš mašine od 2.000 din
Nivelisanje veš mašine 2.000 din
Priključenje i puštanje u rad mašine za veš 2.500 din

 

Cene za servis veš mašine koje su prikazane su informativnog katraktera. Cenovnik popravke veš mašine se odnosi na dolazak majstora na adresu i pregled mašine za veš. Tačnu cenu bez skrivenih troškova saopštiće vam majstor električar kada uradi kompletnu dijagnostiku kvara na vašem uredjaju. Rezervni deo koji se menja nije uračunat u cenu usluge i on se posebno plaća. Ukoliko vam se popravka veš mašine neisplati iz bilo kog razloga dijagnostika kvara i dolazak se naplaćuje od 1.800 dinara.

Servis veš mašina

Mašina za veš ne radi? Brzo vam se gomilaju velike količine prljavog veša? Perete ručno fleke sa majice, košulje, pantalona ali se oprana garderoba ne oseća na prašak i omekšivač kao kada se opere u bubnju mašine za veš. Kada vam se veš mašina pokvari najbolje je pozvati stručno lice to jest servisera koji će tačno dijagnostikovati kvar i uspešno ga otkloniti. Naš stručan majstor za veš mašinu na usluzi vam je u svakom trenutku kada nas pozovete. Servis veš mašina radimo bez obzira na model i godinu proizvodnje skoro svih brendova koji su zastupljeni na tržištu. Dugi niz godina uspešno poslujemo na teritoriji Beograda a dokaz tome su naši brojni zadovoljni klijenti. Na svaku pruženu uslugu dobijate garanciju na kvalitet iste. Bilo da je vaše prebivalište Voždovac, Rakovica, Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd ili drugi deo grada za servis veš mašina dostupni smo fizičkim i pravnim licima. Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših elektro usluga koje pružamo više od 12. godina. Za servisiranje mašina, električar Beograd je pravi izbor za vas na obostrano zadovoljstvo. U Beogradu smo jedan od boljih elektro servisa..

Servis mašina za veš

Kvalitet mašina za veš koje se danas proizvode nije kao uredjaja bele tehnike koji su se proizvodili pre više od 20. godina. Kako bi se produžio radni vek veš mašini savetujemo da koristite originalne rezervne delove ukoliko je potrebna njihova zamena. Veš mašina šeta po kupatilu, ne okreće bubanj, curi, ne vrti centrifugu, ne uzima prašak i omekšivač su neki od znakova da je nastao kvar na veš mašini. Na svaku nepravilnost u radu mašine za veš morate reagovati odmah. U slučaju da nemate kome da se obartite naš servis mašina za veš je tu za vas. Stručni majstori sa višegodišnjim iskustvom i velikim znanjem u najkraćem mogućem vremenskom roku po vašem pozivu biće na vašoj adresi. Popravka kvara na veš mašini za naše majstore je svakodnevni posao koji obavljaju na svim opštinama u Beogradu. Čim primetite da mašina za veš radi drugačije od uobičajenog, pozovite nas i tako sprečite nastanak većek kvara na vašem uredjaju za pranje veša.

Majstor za veš mašine

Pranje svilenog, pamučnog, sinetičkog, vunenog veša, peškira, ćebadi, posteljine je nezamislivo bez upotrebe mašine za veš. Otkuvavanje, predpranje, kratki programi pranja veša, pranje osetljivog veša na niskim pemperaturama su neke od funkcija koje možete koristiti tokom ciklusa pranja. Ako veš mašina ne uzima vodu, preskače programe pranja, ne izbacuje vodu ili se javalja drugi problem treba da se pozove majstor za veš mašinu. Bilo da je u pitanju mašina za veš marke Gorenje, Tesla, VOX, Beko, Candy ili drugog brenda naši majstori su obučeni da reše svaki nastali problem. Dovoljno je da nas pozovete i objasnite koji se problem javalja tokom ciklusa pranja. Majtor za veš mašine daće sve od sebe da što je najbrže moguće dodje na vašu adresu i reši kvar. Novac nije ono što nas pokreće već zadovoljstvo klijenata koji će nas dugi niz godina angažovati za servis veš mašina i preporučivati svojim prijateljima i rodbini. Ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo.