Žarkovo

Žarkovo sve električarske usluge na jednom mestu. Električar Žarkovo pruža elektro usluge fizičkim i pravnim licima svakog radnog dana od 08 do 18 sati i subotom od 08 do 14 časova. Majstor za struju, bojler, veš mašinu, šporet, TA peć, sa velikim iskustvom. Nudimo povoljne cene električarskih usluga za sve vrste popravke kavarova na uredjajima bele tehnike i elektro instalacijama.

Električar Žarkovo

Imate kvar na električni instalcijama niske ili visoke struje, bojleru, mašini za veš, električnom šporetu…? Treba vam dobar i stručan električar da detektuje kvar na električnoj mreži ili uredjaju bele tehnike? Električar Žarkovo obavlja sve vrste električarske usluge na celoj teritoriji naselja. Brza, kvalitetna i stručna usluga od strane profesionalaca električara. Već duže od 12. godina poslujemo u Žarkovu čime smo stekli poverenje velikog broja klijenata. Povoljna cena električara, stručno rešavanja kvara bilo da je u pitanju manja intervencija ili složeni problem su naša najbolja preporuka. Odgovorno pristupamo električarskim poslovima, vodimo računa o bezbednosti klijenata. Kada angažujete našeg majstora električara možete očekivati visokokvalitetnu i profesionalnu uslugu po najvišim standardima struke. Dovoljno je da nas kontaktirate, iznesete sa kakvi se kvarom suočavate, sve drugo prepustite nama. Posedujemo veliko iskustvo kao i znanaje da rešimo uspešno svaku vrstu kvarova. Garanciju dajemo na kvalitet pružene elektro usluge.

Elektro servis u Žarkovu

Bojler curi, nema dovoljno tople vode, ringla na šporetu ne greje, veš mašina ne vrti bubanj, Ta peć ne puni do kraja su neki od razloga da pozovete elektro servis. Popravljamo uredjaje bele tehnike proizvodjača Bosch, Indesit, Whirlpool, Gorenje, Candy, Beko, VOX i ostale većine brendova na našem tržištu. Na stanju uvek imamo rezervni deo za veš mašinu, bojler, šporet i druge uredjaje što nam omogućava da se popravka obavi u što kraćem vremenskom periodu.

Ako nemate jednu fazu struje, često iskače osigurač, prekidač za bojler varniči ili postoji druga vrsta kvara na električnim žicama instalacije mi smo tu za vas. Hitne intervencije električar radi u najbržem mogućem vremenskom roku. Bilo gde da se nalazite u Žarkovu naš elektro servis će vam pružiti svaku vrstu pomoći. Imate dodatna pitanja ili vas interesije cena električarskih usluga slobodno nas pozovite. Uverite se zašto smo jedan od boljih elektro servisa u Beogradu.

Elektro usluge Žarkovo

Elektro usluge koje pružamo u naselju Žarkovo su sledeće:

Servis, popravka veš mašine

Servis klima uredjaja

Popravka, montaža, servis TA peći

Popravka šporeta, ugradnih rerni, montaža ugradne ploče i rerne

Servis, popravka, ugradnja bojlera

Zamena osigurača, prekidača, utičnica

Postavljanje table sa automatskim osiguračima

Popravka, adaptacija električnih instalacija

Postavljanje nove elektro instalacije u kući, stanu, poslovnom objektu

Ugradnja spoljne i unutrašnje rasvete – monatža lustera, plafonjera, LED panela i traka

Zamena sijaličnog grla

Ukoliko nismo naveli neku elektro uslugu a vama je potrebna možete nas pozvati. Činjenica da skoro nikada nismo imali reklamaciju na pruženu električarsku uslugu govori da posao obavljamo kvalitetno i profesionalno. Klijentima možemo obezbediti sav potreban elektro materijal na koji dobijaju garanciju proizvodjača. Električara možete zakazati nekoliko dana unapred u terminu koji vama odgovara.

Osim u Žarkovu elektro usluge pružamo na teritoriji Cerak, Rušanj, Bele vode, Železnik.