Servis bojlera Metalac, Termorad, Ariston, Elit, Dom Pančevo, Končar, Bosch i ostalih brendova. Povoljna cena za uslugu popravka, servisiranje i ugradnja bojlera. Majstor za bojler Beograd sa velikim iskustvom. Brza, profesionalna i visokokvalitetna usluga. Servis bojlera za kupatilo i kuhinju svih kapaciteta bez obzira na godinu proizvodnje. Garancija na pruženu uslugu majstora.

Servis popravka bojlera cena

Čišćenje kamenca u bojleru                      3.000 din

Zamena grejača na bojleru                        3.500 din

Zamena instalacije u bojleru                 od 2.000 din

Zamena termostata na bojleru                   2.500 din

Zamena brinoks creva bojlera                    2.200 din

Zamena flanšne na bojleru                         2.200 din

Zamena sigurnosnog ventila bojlera           2.200 din

Ugradnja bojlera za kuapatilo                      5.000 din

Skidanje starog bojlera                               1.500 din

Montaža bojlera za kuhinju                     od 3.000 din

Navedene cene za uslugu servis bojlera su za konstataciju kvara, zamenu dela na bojleru i dolazak bojler majstora na vašu adresu. Termostat, grejač, instalacije, sigurnosni ventil, flanšna, brinoks creva nisu uračunati u cenu. Rezervni delovi za bojler se posebno naplaćuju. Ako delove za vas nabavlja naš majstor na njega dobijate garanciju od proizvodjača. Ukoliko nakon pregleda bojlera od strane majstora shvatite da popravka bojlera nije isplativa, dolazak i dijagnostika kvara se naplaćuje 1.800 dinara. Za sve dodatne informacije možete nas pozvati.

Usluge koje najčešće pružamo za servisiranje bojlera

Zamena grejača na bojleru

Čišćenje bojlera

Servis bojlera Beograd

Kupanje dece, tuširanje, umivanje, pranje kose su poslovi za koje je neophodna topla voda iz bojlera. Ako bojler ne radi ili nema dovoljno zagrejane vode to može predstavljati problem za obavljanje svakodnevnice. Bilo da imate bojler kapaciteta od 30, 50 ili 80 litara on mora biti stalno u funkciji. U slučaju da vaš bojler curi, ne zagreva vodu, kaplje, zuji, brzo gubi toplu vodu ili postoji drugi kvar na bojleru možete nam se obratiti. Dugi niz godina radimo servis akumulacionih bojlera svih proizvodjača i kapaciteta na celoj teritoriji Beograda. Kada nas kontaktirate trudimo se da usluga popravka bojlera bude obavljana u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Bojler servis ima tim stručnih majstora koji brzo i uspešno rešavaju svaki nastali kvar na ovom uredjaju bele tehnike. Kako bojler može uroziti vašu bezbednosti i ostalih ukućana svakoj intervenciji prilzimo na odgovoran i profesionalan način. Povoljna cena popravke bojlera, brojni zadovoljni klijenti su razlog da nas angažujete.

Majstor za bojler Beograd

Kada podesite temperturu na termostatu bojlera, zagrevanje vode u zavisnosti od kapaciteta kazana treba da bude oko 30. minuta. U slučaju da proces grejanja vode u kazanu bojlera traje duže velika je verovatnoća da se nataložio kamenac. Da bi se osiguralo besprekorno funkcionisanje bojlera i produžio njegov radni vek savetujemo da čišćenje bojlera radite jednom godišnje. Za ovu uslugu kao i za zamenu grejača u bojleru, termostata, instalacija, montaže bojlera naš profesionalni majstor za bojler stoji vam na usluzi. Stari Grad, Banovo Brdo, Vračar, Dorćol, Zemun, Voždovac, Plalilula, Zvezdara, Mirijevo su neke od lokacije gde poslujemo. Majstor za bojlere Beograd osim stručnosti i velikog iskustva ima odgovarajući alat i sa sobom rezerni deo za bojler. To nas čini efikasnim da u kratkom vremenskom roku uradimo popravku bojlera. Angažujte naš bojler servis i uverite se koliko smo profesionalni u poslu. U zavisnosti od vrste kvara na bojleru na vašu adresu poslaćemo električara ili vodoinstalatera.

Popravka bojlera

Rešavanje kvara na bojleru marake Rankom, Tesy, Elmac, Gorenje, Platinum i drugih proizvodjača je naša specijalnost. Kada primetite da vaš električni uredjaj za zagrevanje vode to jest bojler ne radi kao pre popravku uradite bez odlaganja. Savetujemo da svaki rad na bojleru prepustite stručnom licu. Popravka bojlera po principu uradi sam od strane nekvalifikovanog majstora može dovesti do štete na uredjaju i ugroziti vašu bezbednost. Zato kada vam treba servis, montaža, popravka bojlera kontaktirajte nas. Dostupni smo kako fizičkim tako i pravnim licima na celoj teritoriji grada Beograda svakog dana tokom sedmice, osim nedeljom. Vodoinstalater i električar je tu za vas da otkloni kvar na bojleru. Električarske kao i vodoinstalaterske usluge svih vrsta vezanih za bojler su naša svakodnevnica.

Bojler sa uradnjom je usluga koju možete dobiti u našem servisu. Izaberite odgovarajući bojler bilo kog proizvodjača, majstor će ga doneti na vašu adresu i uraditi montiranje bojlera po svim standardima. Kada nas pozovte dolazimo isti dan naj kasnije sutra.