Novi Beograd

Novi Beograd elektro usluge. Povoljna cena električarskih radova. Profesionalna, stručna i brza usluga. Električar Novi Beograd radi svakog radnog dana i subotom. Električarske usluge pružamo na celoj teritoriji opštine Novi Beograd svim fizičkim i pravnim licima. Za svaku pruženu uslugu električara dajemo garanciju. Kada vam treba dobar električar na Novom Beogradu pozovite nas.

Novi Beograd električar

Električne instalacije i uredjaji bele tehnike se nalaze u svakom domu i poslovnom prostoru. Vremenom se na njima dešavju kavrovi koji se moraju otkloniti. Tada je potreban stručan majstor da brzo dijagnostikuje i otkloni kvar. Ukoliko je vaše prebivalište Novi Beograd blokovi, Bežanija ili drugo mesto na opštini za elektro usluge stojimo vam na usluzi. Možete nas angažovati za:

Servis mašina za veš – Gorenje, Beko, Indesit, Cndy, Whirlpool …

Popravka bojlera – Termorad, Ariston, Tesy, Platinum, Elit, DOM…

Servis šporeta – Gorenje, VOX, Tesla, Sloboda, Siemens…

Zamena osigurača, prekidača, utičnica

Ugradnja rasvete – montaža plafonjera, lustera, postavljanje LED traka…

Adaptacija postojeće elektro instalacije

Postavljanje nove električne instalacije za struju

Ugradnja table sa automatskim osiguračima, postavljanje elektro ormana

Servi sudo mašina

Servis i montaža klima uredjaja

Sve električarske poslove radimo po svim standardima struke. Visokokvalitetna usluga majstora električara je ono što nas izdvaja od drugih. Veliko iskustvo, znanje i obučenost električara su razlozi da nas angažujete.

Električarske usluge Novi Beograd

Danas se život ne može zamisliti bez korišćenje električne energije. Kada nastane kvar na električnoj instalaciji, šporetu, bojleru ili drugom uredjaju treba vam stručno lice da reši nastali problem. Staro sajmište, Ledine, Savski kej, Ušće, Fontana, Geneksove kule su neke od lokacija na Novom Beogradu gde električar našeg servisa pruža usluge. Kada nas kontaktirate u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazimo na vašu adresu. Povoljna cena elektro usluga su razlog više da nam ukažete poverenje. Posedujemo sav potreban alat, rezervne delove i kvalitetan elektro matrijal što nam omogućava da sve popravke kvarova obavimo brzo. Naš tim majstora čine električari koji imaju preko 20. godina iskustva u poslu. Odgovornost, profesionalna usluga, ogroman broj zadovoljnih klijenata za sve godine poslovanja su naša najbolja preporuka budućim klijentima. Bilo da je u pitanju zamena sijaličnog grla, zamena grejača na bojleru, popravka motora na veš mašini ili druga vrsta usluge pozovite nas. Hitne intervencije električar radi u najkraćem vremenskom roku.

Električar na Novom Beogradu

Kada nas klijenti prvi put angažuju za električarske usluge više nemaju potrebu da traže druge majstore. Razlog tome je naša kvalitetna i stručna elektro usluga. Klijentu nakon dijagnostike kvara uvek objasnimo šta je probelm i koja je cena majstora električara. Nakon što se klijent upozna sa celokupnom situacijom i prihvati cenu usluge pristupamo intervenciji. Električar neće skrivati troškove, već se poneti profesionalno i apsolutno korekrno. Želimo da električarske poslove obavljamo tako što klijentima ulivano poverenje. Sava centar, Belvil, hotel Hayat, Palata Srbije, Beogradska arena, Hala sportova su lokacije gde je električar uvek u blizini vas. Spremni smo u svakom trenutku da pružimo električarsku uslugu bilo da je u pitanju fizičko ili pravno lice. Majstora električara možete zakazati nekoliko dana unapred u terminu koji vama odgovara. Naš savet je da zbog vaše bezbednosti za bilo koju elektro popravku angažujete profesionalnog električara. Sa strujom se nije igrati jer kratak spoj na eelektro instalaciji može ugoziti život ljudima i dovesti do požara. U slučaju da vam je neophodan električar na Novom Beogradu konataktirajte nas i zataržite odgovarajuću uslugu.