Servis Bele Tehnike

Servis bele tehnike radimo za brendove Bosch, Gorenje, Beko, Indesit, Candy, VOX i ostalih proizvodjača. Majstor za belu tehniku sa velikim isksutvom. Servis bojlera, veš mašina, klima uredjaja, sudo mašina, frižidera, šporeta, sušara su usluge za koje nas možete kontaktirati. Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda svakog radnog dana i subotom.

Servis bele tehnike

Danas u domaćinstvu, uredjaji bele tehnike su preka poreba kako bi se obavljala svakodnevnica. Od veš mašina, bojlera, ferižidera ovi električni uredjaji nam olakšavaju život i čene ga udobnijim. Ali kao što svaki uredjaj na struju i bela tehnika zahteva redovno održavanje i ponekad popravke kvarova. Kada nastane kvar na uredjaju, tim majstora za servis bele tehnike dolazi na vašu adresu i pruža pouzdanu uslugu i rešenje za sve vaše potrebe. Naš elektro servis ima dugogodišnje iskustvo i stručnost da u oblasti bele tehnike bez obzira da li je u pitanju uredjaj star nekoliko godina ili nojvije tehnologije. Vračar, Zvezdara, Novi Beograd, Čukarica, Palilula, Voždovac, Stari Grad, Savski Venac su opštine gde nas možete angažovati za servisiranje bele tehnike. Majstori su spremni da u svakom trenutku izadju na lice mesta, odgovore na svaki zahtev klijenata. Na lokaciju dolazimo isti dana, najkasnije sutra ili u terminu koji vama odgovara.

Popravka bele tehnike

Popravka bele tehnike zahteva stručnog majstora, da uspešno dijagnostikuje i otkloni kvar. Usluge koje pružamo su:

Popravka frižidera: Neispravna frižider može dovesti do propadanja hrane i neželjenih troškova. Serviseri imaju zananje za održavanje no frost frižidera, dvodelnih i jednodelnih svih proizvodjača.

Servis veš mašine: ako veš mašina ne per dobro, ne okreće bubanj, preskače centrifugu ili postoji drugi problem u ciklusu pranja mi smo pravi izbor za vas. Servis veš mašina Gorenje, Candy, Beko, Bosch, LG i drugih brendova radimo uspešno i kvalitetno.

Popravka šporeta i ugradnih rerni

Spremanje hrane je svakodnevni poso koji se obavlja u domaćinstvu. Ringla na šporetu ne greje, rerna slabo peče odozdo su razlozi kada vam je potrebna popravka šporeta i ugradne rerene. Pozovite nas i uverite se koliko smo stručni da rešimo problem sa kojim se suočavate.

Servis klima uredjaja: Tokom vrelih letnjih dana, haldan vazduh iz klime na pomaže da prebrodimo visoke temperature vazduha. Za usluge servis klime, popravku, punjnje feona u klimi, montaža klime konatktirajte nas.

Servis sudo mašina: Ako vaša sudo mašina ne radi kako treba, to dovodi do gomilanja prljavog posudja. Pružamo brzu i profesionalnu uslugu za servis sudo mašina svih modela.

Servis bojlera: Samo ispravan bojler će obezbediti dovolj nu količinu tople vode za održavanje higijene. Zamena grejača u bojleru, termostata, sigurnosnog ventila, instalacije, creva, čišćenje, ugradnja bojlera su usluge za koje nas možete angažovati.

Zašto izabrati nas za servis bele tehnike?

Stručnost i iskustvo: Naši serviseri su obučeni da obave popravku kvara bez obzira na njihovu složenost. Obučeni smo sa najnovijim tehnikama i tehnologijama u servisu bele tehnike, Imamo bogato iskustvo kao i znanje na ovom polju. Radimo servis bele tehnike na teritoriji celog grada Beograda ( Voždovac, Novi Beograd, Vračar, Zvezdara i na svim drugim Beogradskim opštinama. Naš električar Beograd, obaviće popravki vašeg uredaja bele tehnike isti dan, najkasnije sutra.

Brza reakcija: Razumemo koliko su hitne popravke belih uredjaja, zato pružamo bro uslugu kako bi vam olakšali svakodnevnicu.

Orginalni delovi: Koristimo originalne rezervne delove za aparate bele tehnike čime osiguravamo kvalitetnu popravku i produžavamo radni vek  električnom uredjaju.

Pristupačna cena servisa bele tehnike: Cene naših usluga su korektne. U slučaju da popravka bele tehnike nije isplativa klijentu, naplaćujemo dolazak i konstataciju kvara u iznosu od 2.000 dinara.

Garancija na rad: Bilo koju vrstu popravke da uradimo, dobijate garanciju na pruženu uslugu, tako da možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

Ne dopustite da kvarovi na uredjajima bele tehnike poremete vašu svakodnevnicu. Pozovite nas i dozvolite da vam pomognemo da očuvate ispravnost i fukcionalnost vaših kućnih aparata. Servis bele tehnike je naša specijalnost.