Zemun

Električar Zemun fizičkim i pravnim licima pruža profesionalno, kvalitetno i brzo sve elektro usluge. Majstror za bojler, struju, veš mašine, TA peći, klimu, sudo mašinu, šporet vam je dostupan svakog radnog dana i subotom. Povoljna cena električarskih usluga. Dajemo granciju na kvalitet pružene usluge električara na celoj teritoriji opštine Zemuna.

Električar Zemun

Pored vode, električan energija je čovekov najveći prijatelj. Bez struje ne bi mogli da funkcionišemo u današnjem svetu gde su sve više zastupljene napredne tehnologije. Za električni šporet, frižider, fen, kompijuter, TV, mašinu za veš je neophodna struja kako bi se svakodnevica neometano obavljala. Kada imate problem na električnim instalacijama ili uredjajima bele tehnike biće vam potreban dobar električar Zemun da uspešno otkloni nastali kvar. Dugi niz godina električara našeg elektro servisa pruža usluge na teritoriji Zemuna. Pristupačna cena električara, odgovoran pristup pri vršenju intervencije, veliki broj zadovoljnih Zemunaca su naša najbolja preporuka klijentima. Potrebno je samo da nas kontaktirate izložite problem koji imate, sve ostalo prepustite našim majstorima. Veoma efikasno i u najkarćem mogućem vremeskom periodu pružamo elektro usluge kako pravni tako i fizičkim licima. Naš cilj nije samo novac, već da steknemo poverenje klijenata sa kojima možemo ostavriti saradnju za električarske usluge duži vremeski period. Na linku možete pogledati cenovnik usluga električar cene.

Električar u Zemunu

Kratak spoj, varničenje utučnice, iskakanje osigurača prekid na električnoj instalaciju su neki od razloga da na pozovete. Ako boijler ne zagreva vodu, veš mašina ne okreće bubanj, rerna šporeta ne radi, TA peć ne puni do kraja ili postoji drugi kvar na električnom uredjaju stojimo na usluzi. Imamo veliko zanaje, iskustvo, kavalitetan elektro materijal, rezervne delove za belu tehniku što nam omogućava da se usluga obavi brzo. Električar u Zemunu je spreman u svakom trenutku da odgovori na zahtev klijenta. Angažovanjem našeg elektro servisa dobijate visokokvalitetnu uslugu po svim standardima struke. Kako se sa strujom nije igrati uvek vodimo računa obezbednosti klijenata kao i samog objekta. Bilo da se nalazite u naselju Retenzija, Gardoš, Galenika, Sava Kovačević ili drugom delu opštine Zemun za električarske usluge možete nas pozvati. Savetujemo da sve popravke kavarova na uredjajima i strujnim žicama prepustite stručnom licu.

Elektro servis Zemun

Elektro servis u Zemunu pruža sledeće usluge:

Servis bojlera – zamena grejača, termostata, sigurnosnog ventila, creva, instalacije, ugradnja bojlera, čišćenje kamenaca

Servis veš mašina – zamena tunel gume, amortizera, hidrostata, popravka motora, čišćenje filtera, postavljanje mašine za veš…

Servis klima uredjaja – čišćenje i dezinfekcija klime, dopuna freona, montaža klime…

Popravka šporeta – zamena grejača u rerni, zamena ringle, prekidača, ugradnja rerne i staklokeramičke ploče…

Popravka TA peći – zamena ventilatora, staklene vune, grejača, termostata, sklapanje i remon termoakumulacione peći…

Zamena osigurača, prekidača, utičnica

Popravka električnih instalacija, adaptacija elektro instalacija, uvodjenje struje

Ugradnja rasvete – montaža lustera, postavljnaje plafonjera, rflektora, zidnih lampi, ugradnja LED rasvete i trake

Naveli smo deo električarskih usluga koje pružamo. Kada vam je potreban profesionalan električar bez ustručavanja nas pozovite. Električara možete zakazati i po nekoliko dana u napred u terminu koji vama odgovara. Brza, stručna i kvalitetna elektro usluga je ono što možete očekivati od naših majstora.