Električarske Usluge

Električarske usluge Beograd. Profesionalni električari sa iskustvom. Servis veš mašine, sudo mašina, popravka bojlera, električnih šporeta, TA peći, zamena osigurača, utičnice, prekidača, ugradnja rasvete. Kada vam treba dobar električar Beograd pozovite nas. Dolazimo isti dan, najkasnije sutra. Električarske usluge pružamo svakog dana i subotom. Garancija na kvalitet pružene elektro usluge.

Električarske usluge Beograd

Sve radove na električnim instalacijama i uredjajima bele tehnike treba da radi profesionalni majstor električar. Elektro usluge od strane nestručnog lica mogu ugroziti bezbednost klijenta i napraviti veći kvar na električnom uredjaju. Zato kada vam je potreban električar da brzo, kvalitetno i efikasno pruži električarske usluge na teritoriji Beograda možete nas pozvati. Stručnost, iskustvo, odgovarajući alat nam omogućavaju da pružimo elektro usluge po najvišim stanadardima u vašem domu ili poslovnom prostoru. Jednostavne električarske usluge kao što su zamena utičnice, osigurača, monatža plafonjere sve do složenih intervencija radimo na bezbedan i stručan način. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje smo stekli za poslednjih 12. godina su naša najbolja preporuka. Možemo se pohvaliti da reklamacije na električarske usluge koje smo pružili pravnim i fizičkim licima skoro i da nemamo. Kvar na elektro instalacijama, bojleru, šporetu i drugim električni uredjajima rešavmo u najkraćem vremenskom periodu.

Na linku možete pogledati cene usluga Električar Beograd cenovnik

Električar Beograd

Kada se suočavate sa problemom na elektro instalacijama ili imate kvar na električnom uredjaju dovoljno je da nas kontaktirate. Poslaćemo električara na vašu adresu da reši svaki nastali problem. Električar je dostupan na opštinama Novi Beograd, Voždovac, Savski Venac, Vračar, Zvezdara, Palilula, Stari Grad, Rakovica… Nema jedne faze u stanu, iskače osigurač, kratak spoj na instalacijama, bojler ne greje vodu, rerna ne peče dobro, Ta peć ne puni su neki od razloga da pozovete naše majstore. Povoljna cena električarske usluge, odgovoran pristup poslu, stručni majstori električari su razlog više da nas angažujete. Nudimo uslugu zakazivanje majstora u terminu kada to odgovara vama. Čim primetite da utičnica varniči, tabla sa automatskim osiguračima zuji, električni uredjaj ne radi kao uobičajeno, savetujemo da popravku kvara uradite bez odlaganja. Sa strujom se nije igrati i u nekim situacijama kratak spoj može izazvati požar.

Električar Beograd pruža usluge svim radnim danima od 08 do 18 časova, subotom od 08 do 13. sati.

Elektro usluge Beograd

Kako bi mogli da odgovorimo na svaki poziv klijenta majstori svoje znanje dižu na viši nivo iz dana u dan. Bilo da je vaš uredjaj star više od 10. godina ili novije generacije sa naprednom tehnologijom, sposobni smo da ga vratimo u funkcionalno stanje. Gorenje, Bosch, Indesit, Beko, Whirlpool, Candy, VOX i ostali brendovi na našem tržištu su marke za čiju popravku nas možete nagažovati. Elektro usluge koje pružamo na teritoriji Beograda su sledeće:

Servis veš mašina

Servis klima uredjaja

Servis sudo mašina

Popravka bojlera

Popravka šporeta

Popravka TA peći

Servis frižidera

Adaptacija postojeće elektro instalacije

Postavljanje nove električne instalacije u stanu, kući, poslovnom objektu

Zamena table sa automatski osiguračima

Ugradnja unutrašnje i spoljne rasvete

Zamena utičnica, osigurača, prekidača

Kada imate kvar na šporetu, mašini za veš, frižideru ili električnim instalaicjama pozovite nas. Sve elektro usluge na jednom mestu. Pouzdani i profesionalni električari sa velikim iskustvom. Majstor električar, obaviće sve kako bi se električarska usluga uradila na obostrano zadovoljstvo. Električarske posove obavljamo na celoj teritoriji Beograda.