Savski Venac

Savski Venac električar. Sve elektro usluge na jednom mestu. Zamena automatskog osigurača, prekidača, postavljanje elektro instalacije, servis veš mašine, bojlera, klima… Povoljna cena električarskih usluga na terotoriji Savskog Venca. Majstori za bojler, mašinu za veš, struju, klimu, frižider sa dugogodišnjim iskustvom. Elekrtričar na Savskom Vencu pruža usluge fizičkim i pravnim licima.

Savski Venac električar

Najveći izum Nikole Tesle je naizmenična struja. Da nije električne energije danas bi se veš prao na ruke a ne uz pomoć veš mašine. Domaćice bi koristile šporet na drva za spremanje ručaka, danas je u upotrebi električni šporet i moderne pećnice. Da ne govorimo o procesorima, čišovima za kompijuter, U svakom smislu struja pokreće život na planeti. Kada u vašem domu ili kancelariji nema jedna faza struje, iskoči osigurač, ne rade svetla ili se digodi kvar na uredjaju bele tehnike biće vam potreban kvalifikovan električar. Ukoliko živite na opštini Savski Venac električar našeg servisa vam je na usluzi. Dostupni smo za električarske usluge svake vrste radnim danima i subotom. Pristupačna cena elektro usluga, profesionalni električari, odgovoran pristup poslu su naša najbolja prepopruka. Uspešno pružamo usluge električara duže od 12. godina na celoj teritoiji Savskog Venaca. Brojni zadovoljni stalni klijenti su pokazatelj da posao obavljamo kvalitetno i profesionalno.

Električar na Savskom Vencu

Imet problem sa električnim instalacijama, bojler ne zagreva vodu, TA peć ne puni ili drugu vrstu kavarova na električnim uredjajima slobodno nas kontaktirajte. Električar će biti na vašoj adresi isti dan, najskanije sutra. Bilo da je vaše prebivalište Beograd na vodi, Topčidersko Brdo, Dorćol, Senjak, Dedinje ili druga lokacija na opštini električar na Savskom vencu je tu za vas. Za nas ne postoji manji ili složeniji kvar već svakoj intervenciji pristupamo na profesionalan način. Angažovanjem naših električara dobijate visokokvalitetnu uslugu po svim važećim standardima. Popravku kvara na strujnim žicama i uredjajima bele tehnike nikako ne odlažite. Potrebno je da pozovete naš električarski servis, saopštite kakav problem imate, ostalo prepustite našim majstorima. Posedujemo veliko iskustvo, znanje, adekvatan alat da obavimo svaku vrstu električarskog posla. Majstor električar se može zakazati u terminu koji vama odgovara. Ako radite popravku, dolazak majstora je uračunat u cene električarskih usluga.

Elektro servis Savski Venac

Elektro usluge za koje nas možete angažovati su sledeće:

Servis bojlera – Gorenje, Termorad, Elit, Metalac, Bosch…

Servis veš mašina – Beko, Indesit, Bosch, Candy, Gorenje, Whirlpool..

Ugradnja spoljne i unutrašnje rasvete – montaža plafonjera, lustera, postavljanje LED traka, ugradnja LED rasvete

Zamena prekidača, utičnica, osigurača

Postavljanje i adaptacija električne instalacije

Zamena table sa osiguračima

Servis klima uredjaja

Servis sudo mašina

Naveli smo deo elektro usluga za dodatne informacije nas pozovite. Na stanju imamo rezervne delove za uredjaje bele tehnike kao i kvalitetan elektro materijal. Kada vam treba dobar i pouzdan elektro servis Savski Venac sada imate kome da se obartite. Naš cilj nije isključivo zarada već da steknemo zadovoljnog klijenta sa kim imamo saradnju na duži vremenski period. Otvoreni smo u poslu, klijentu predočavamo pravo stanje stvari i ne dovodimo ga u zabludu. Garanciju dajemo na kvalitet svake pružene usluge električara. Pozovite nas i uverite se zašto smo jedan od boljih elektro srevisa u Beogradu. Na pitanje kako zameniti osigurač, električar Beograd odgovara. Sve električarske usluge prepustite našim profesionalnim majstorima električarima.