Vračar

Vračar profesionalni električar. Sve električarske usluge na jednom mestu. Povoljna cena za rad električara u stanu, kući, poslovnom prostoru. Nudimo kvalitetnu, brzu i profesionalnu elektro uslugu. Električar na Vračaru je dostupan svakim radnim danom i subotom tokom cele godine. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge električara. Dolazimo isti dan, najkasnije sutra.

Električar Vračar

Električana energija je jedan od pokretača života na Zemlji. Usled klimatskih promena, ljudi žele da imaju obnovljive izvore energije, kao što su hidrocentarle ili solarni paneli. Medjutim ako nemate visoko i nisko naponsku mrežu u domu ili poslovnom objektu teško da se svakodnevnica može obavaljati. Kada nastane kvar ne električnoj instalaciji ili uredjaju koji koristi struju biće vam potreban dobar majstor električar da reši probleme. Ukoliko je vaše prebivalište opština Vračar Beograd električar našeg servisa vam je na usluzi. Imamo kvalifikovane majstore, veliko iskuskstvo, znanje da rešimo problem na uredjaju bele tehnike i elektro instalaciji sa kojim se suočavate. Vaše je da nas kontaktirate zatražite električarsku uslugu, ostalo prepustite našim  profesionalcima. U najkraćem mogućem vremenskom roku rešvamo kavr na bojleru, električnom šporetu, TA peći, veš mašini, strujnim instalacijama. Našim angažovanjem, dobijate visokokvalitetnu uslugu od strane majstora sa velikim iskustvom. Nakon završene intervencije majstora prostor ostavljamo čistim i urednim.

Električar na Vračaru

Koliko je struja neophodna, toliko može biti opasna po bezbednost ljudi. Kratak spoj na električnim instalacijama, iskakanje osigurača, treperenje sijalica, kvar na beloj tehnici treba da reši stručno lice. U slučaju da je vaša adresa stanovanja Crveni Krst, Slavija ili ste u blizini Kalenić pijace, Hrama Svetog Save naš električar na Vračaru je tu za vas. Svaku električarsku uslugu pružamo bezbedno po klijente i objekat po najvišim standardima struke. Mjastor za bojler, veš mašinu, klimu, frižider i druge električne uredjaje spreman je u svakom trenutku da odgovori na vaš zahtev. Poštenim odnosom prema klijentima, profesionalnom uslugom, stekli smo brojne zadovoljne klijente na Vračaru koji su nas angažovali za elektro usluge. Pristupačana cena električarskih usluga i kvalifikovani majstori su razlog više da nas kontaktirate. Vaše ukazano poverenje električar u potpunosti opravdava.

Cenovnik naših usluga možete pogledati na linku Električar Beograd cene. Ako se radi više intervencija na jednom mestu formiramo jedinstveni cenovnik električara.

Elektro servis Vračar

Veš mašina ne vrti bubanj, bojler curi, rerna šporeta ne radi, nema jedne faze struje u stanu su neki od razloga da pozovete naš elektro servis Vračar. Duže od 10. godina uspešno poslujemo na celoj teritoriji Vračara. Bosch, Indesit, Gorenje, Candy, Beko, Whirpool i većinu drugih brendova popravljamo. Male kućne aparate kao što je mikser, fen za kosu, mikrotalasna NE POPRAVLJAMO. Serviseri stalno naodgradjuju svoje znanje kako bi mogli uraditi popravku kvara na električnim uredjajima novije generacije. Elektro servis na vračaru pruža sledeće usluge:

Servis mašina za veš, sudo mašine, sušare

Servis bojlera za kupatilo svih kapaciteta

Popravka šporeta, ugradnih rerni i staklokeramičkih ploča

Popravka tremoakumulacionih peći

Servis klima uredjaja, frižidera

Zamena table sa automatskim osiguračima, ugradnja spoljne i unutrašnje rasvete, zamena prekidača, osigurača, utičnica

Uvodjenje struje, adaptacija postojeće elektro instalacije

Pozovite nas, več danas i uverite se koliko smo profesionalni u pružanju električarskih usluga.