Često postavljena pitanja od strane klijenata. Bilo da vam treba popravka bojlera, šporeta, veš mašine, servis klime, zamena automatskog osigurača ili druga elektro usluga za svako pitanje ili savet možete nam se obratiti.

Često postavljena pitanja

Imate nedoumicu kako da popravite elektro uredjaj? Koliko će da košta usluga električara? Da li može da se nabavi zameneski deo za šporet, veš mašinu, bojler ili drugi urdjaj bele tehnike? Na ova i svakog drugo pitanje naše ljubazno i stručno osoblje u elektro servisu daće vam odgovor. Dovoljno je da nas pozovete.

Kada se radi popravka električnog uredjaja ili elektro instalacija dolazak majstora je uračunat u cenu usluge. Ukoliko posle dijagnostike kvara shvatite da vam popravka nije isplativa i odustanete od rada električara, dolazak na vašu adresu se naplaćuje 1.800 dinara. Majstor električar je utrošio svoje vreme i gorivo pa se iz tog razloga naplaćuje dolazak kada se ne vrši popravka.

Ako se vrši popravka bojlera, šporeta, TA peći, montaža plafonjere cena električara je od 2.000 dinara. Tačne cene elektro usluga će vam biti saopštene kada majstor pregleda uredjaj i dijagnostikuje kvar.

Rezervni deo za bojler, šporeta, TA peć, veš mašinu i sav elektro materijal majstori imaju kod sebe kada dodju na vašu adresu. To nam olakšava i ubrzva posao pa poravka elektro uredjaja ili električnih instalacija traje oko 30 do 40 minuta. Ukoliko je zamenski deo specifičan i majstor ga nema kod sebe, potrudićemo se da nabavka istog traje što kraće.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni električari sa velikim znanjem, brojni zadovoljni klijenti su razlog da nas angažujete za pruženje električarskih usluga. Servis veš mašina, bojlera, šporeta, zamena osigurača, prekidača, utičnica i ostale elektro usluge radimo po svim pravilima struke i standardima.

Dovoljno je da pozovete na broj telefona 069-623-301. i saopštite operateru problem koji imate. U najkraćem mogućem vremenskom roku javiće vam se majstor i zakazati termi dolaska na vašu adresu. Trudimo se da svaku uslugu pružimo isti dan najkasnije sutra.

Pitajte nas. Odgovorićemo za 24 sata.