Postavljanje elektro instalacije, zamena električanih instalacija u stanu, popravka električne instalacije su usluge koje pruža stručan majstor za struju. Povoljna cena električarskih usluga za fizička i pravna lica. Električar Beograd radi svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom. Poštujemo zadate rokove za izvodjenje radova. Garanciju dajemo na kvalitet pružene električarske usluge.

Cena elektroinstalacije po m2

Cena elektroinstalacije po m2 za ruke majstora iznosi od 12 eura. Ako se postavljanje električne instalacije izvodi sa celokupnim našim elektro materijalom cena je od 24 eura po m2. Prikazane cene se odnose na postavljanje 2 utičnice, 2 prekidača, 2 mesta za rasvetu u prostoriji, table sa 12 automatskih osigurača i kompletnih elektro žica koje se razvlače u objektu.

Ako je po projektu predvidjeno postavljanje instalacije za interfon, pametne utičnice, većeg broja prekidača, utičnica, mesta za rasvetu ili više radova od standarda tačnu cenu dobijate kada električar sagleda sve aspekte posla. Dozne, prekidači, utičnice, kablovi, osigurači za struju koje mi koristimo u poslu su visokokvalitetni. Ukoliko nemate projekat kojim je predvidjeno uvodjenje struje mi to možemo uraditi za vas. Plaćanje elektro usluge je u dinarskoj protivrednosti.

Primer: Stan 50 metara kvadratnih, cena postavljanja elektro instalacije se računa 50x12e=600e za ruke majstora električara.

Adaptacija elektro instalacija: Izvlačenje strujnog kabla iz dozne za utičnicu cena od 5.000 dinara.

Postavljanje elektro instalacije Beograd

Kada se zida objekat ili se vrši adaptacija postojećeg postavljanje elektro instalacije je jedan od najbitnijih delova u projektu. Kompletni elektroinstalaterski radovi se moraju uraditi po svim standardima i pravilima struke na profesionalan način. Greške koje se naprave tokom razvlačenja električnih kablova i povezivanja u doznama mogu napraviti kratak spoj na instalaciji. Na taj način se mogu oštetiti električni uredjaji u objektu kada se priključe na struju. Nestručnim uvodjenjem struje može doći i do požara na električnim instalacijama. Zbog svega navedenog savetujemo da izabrete profesionalnog električara koji će uraditi kompletno postavljanje električne instalacije i na kraju obaviti ugradnju rasvete, osigurača, utičnica i prekidača. Naš elektro servis u Beogradu ima tim majstora koji izvode postavljanje elektro instalacije na stručan i odgovoran način. Poslujemo na svim delovima grada Beograda i do sada smo uspešno izveli veliki broj projekata a da nikada nismo imali reklamaciju na pruženu električarsku uslugu.

Zamena instalacija u stanu

Elektro radovi koje se izvode u kući, stanu ili poslovnom objektu se dele u dve faze. Grubi radovi obuhvataju proboj i štemovanje zidova kako bi se postavile strujne žice u objektu. Druga faza su završni radovi gde se vrši ugradnja utičnica, prekidača, lustera, LED panela, LED trake, plafonjera. Ovaj posao majstori zovu fina montaža. Kada se radi zamena instalacija u stanu strujne žice se postavljaju u zidove i plafon. Ako ne želite štemovanje može se postaviti nadgradna instalacija gde se kablovi stavljaju u kanalice koje se nalaze po podu uz zidu u objektu. U slučaju da vam treba izmeštanje prekidača za rasvetu, odredjenog broja utičnica ili pomerate mesto rasvete mi možemo uraditi celokupan posao. Produžićemo ili skratiti postojeću električnu instalaciju, postaviti nove dozne kako to odgovara po projektu ili vama. Tablu sa automatskim osiguračima prilagodjavamo u odnosu na broj potrošača struje kako ne bi došlo do opterećenja elektro instalacije i čestog iskakanja osigurača. Bilo da vam treba zamena električne instalacije ili adaptacija postojeće možete nas pozvati.

Postavljanje elektrčne instalacije

Igrati se sa strujom može biti opasno. U praksi smo se uverili da na mestima gde nije uradjena instalacija po standardima se dešavao požar a bezbednost ljudi je bila ozbiljno ugrožena. Ako vam treba profesionalan i stručan majstor za struju možete nas kontaktirati. Dugogodišnje iskustvo, odgovarajući alat, stručnost majstora i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Naša firma električar Beograd sve navedeno poseduje. Električarske poslove radimo na svim opštinama u Beogradu ( Zemun, Obrenovac, Surčin, Savski Venac…)

Usluga postavljanje električne instalacije podrazumeva sledeće:

Razvlačenje električnih žica

Ugradnja razvodne table sa automatskim osiguračima i elektro ormana

Postavljanje dozni u zid

Ugradnja prekidača i utičnica

Postavljanje FID sklopke, trafoa, odgovarajućih osigurača

Montaža spoljne i unutrašnje rasvete

Adaptacija staih elektro instalacija

Izmeštanje električnih vodova za plafonjere, lustere, utičnice, prekidačae i ostale elektro uredjaje

Montaža bojlera, postavljanje kabala na šporet i povezivanje drugih elektro uredjaja