Popravka šporeta Gorenje, Bosch, Indesit, Končar, Alfa Plam, Beko, Whirlpool i drugih brendova je naša specijalnost. Povoljna cena za servis električnih šporeta sa klasičnim ringlama i staklokeramičkom pločom. Majstor za šporet pruža usluge svakoga dana osim nedelje na celoj teritoriji Beograda. Kada imate kvar na šporetu naš elektro servis vam stoji na usluzi.

Popravka električnih šporeta cena

Zamena grejača u rerni od 2.800 dinara
Zamena prekidača na šporetu od 2.500 dinara
Zamena klasične ringle šporeta od 2.800 dinara
Zamena ringle na ravnoj ploči od 3.000 dinara
Zamena instalacije šporeta od 2.200 dinara
Postavljanje kabala na šporetu 2.200 dinara
Montaža ugradne rerne i staklokeramičke ploče od 4.000 dinara

 

Prikazane cene za uslugu servis i popravka šporeta su okvirne. Nakon što majstor uradi pregled šporeta klijentu će saopštiti kolika je cena elektro usluge. Grejač za rernu, prekidači, instalacije, ringla nisu uračunati u cenu usluge i posebno se naplaćuju. Bilo koji model električnog šporeta da posedujete za svaki tip imamo rezervni deo. Ako zamenski deo nije trenutno na stanju, brzo ga nabavljamo. U slučaju da servis šporeta nije isplativ za vas dolazak majstora na vašu adresu i dijagnostika kvara se naplaćuje 1.800 dinara. Električar Beograd popravke šporeta radi na svim opštinama u gradu. Bilo gde da se nalazite u Beogradu, električarske usluge pružamo što je šre moguće.

Servis električnih šporeta

Električni šporet je uredjaj bele tehnike koji se nalazi u svakoj kuhinji. Od tipa šporeta i proizvodjača uredjaj može imati ekspres ringlu koja služi za brzo prženje i kuvanje hrane, kafe… Moderni tipovi šporeta imaju rernu gde postoji strujanje toplog vazduha kako bi se jelo ispeklo ravnomerno. Šporet može imati klasične ringle sa objedinjenom pećnicom ili ravnu staklokeramičku ploču sa ringlam koje imaju spiralu. Bez obzira koji model šporeta imate u vašoj kuhinji u slučaju da nastane kvar na njemu možete nam se obratiti. Dugi niz godina radimo servis električnih šporeta svih modela bez obzira na godinu proizvodnje. Zamena donjeg i gornjeg grejača u rerni, ringle, prekidača, električnih žica u šporetu, zamena ringle na ravnoj ploči, popravka ugradne rerne su električarske uskuge koje pružamo. Povoljna cena električara za popravku šporeta, brojni zadovoljni klijenti su naša preporuka. Kada nas pozovete na vašu adresu majstor dolazi isti dan, najkasnije sutra.

Majstor za šporet

Danas u domaćinstvima se nalaze električni šporeti koji su strai preko 30 godina proizvodjča Slobida Čačak, Iskra, Končar. Ovi električni uredjaji za pripremanje hrane su dosta kvalietniji za razliku od današnjih. Brendovi Beko, Miele, VOX, Siemens i ostali koriste naprednu tehnologiju u proizvodnji šporeta ali obično se kvar na šporetu dešava već nakon 8. godina upotrebe. Naš majstor za šporet ima šemu svakog uredjaja, iskustvo, neophodan alat, poznaje princip rada šporeta i zahvaljujući tome brzo i uspešno otklanja svaki nastali kvar. Ukoliko primetite da vaš šporet ne radi kao ranije ne odlažite popravku kvara. Majstor za šporete vam je dostupan na celoj teritoriji grada Beograda.

Popravka šporeta Beograd

Svaka domaćica voli da šporet ispravno funkcioniše kako bi svojim ukućanima spremila na vreme ručak ili večeru. U vreme slava pečenje kolača u rerni, kuvanje supe i sarme, prženje mesa za goste može biti problem ako ringle ili rerna ne rade kako treba. U bilo kom trenutku da vam treba popravka šporeta a živite na opštini Novi Beograd, Plalilula, Voždovac, Čukarica, Zvezdara, Rakovica ili drugom delu Beograda naš električar je spreman da pruži uslugu. Potrudićemo se da u toku istog dana dodjemo na adresu i otklonimo svaki nastali kvar na vašem šporetu. Dugogodišnje iskustvo, odgovoran pristup poslu, povoljne cene popravke šporeta su naša preporuka budućim klijentima. Postavljanje ugradne rerene i ugradne ravne ploče u elemente kuhinje i njihovo povezvanje na struju je usluga za koju nas možete angažovati. Elektro usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima.

Najčešći kvarovi na šporetu

Znaci koji ukazuju da je potrebna popravka električnog šporeta su:

Ringla na šporetu ne greje, ringla se pali i gasi neprekidno, Deformisana ringla, ringla slbo greje, ne sija deo prstena na ringli šporeta sa ravnom pločom, ringla pucketa….

Rerna ne peče ravnomerno, ne radi grejač u rerni, rerna ne peče dobro odozgo ili odozdo, rerna slabo greje, ne pali se ventilator u rerni….

Iskače osigurač kada se upali ringla ili rerna šporeta, oštećen prekidač od šporeta, kada se šporet upali oseća se miris nagorele plastike, oštećen utikač ili kabal za struju od šporeta, prekidač za paljenje ringle se zaglavio ili ne može da podesi temperaturu….

U slučaju da imate neki od navednih kvaraova koji se mogu desiti na šporetu savetujemo da odmah pozovete majstora. Električni šporeti su veliki potrošači struje pa zato svaku popravku treba uraditi bez odlaganja. Naš elektro servis u Beogradu na svaku pruženu uslugu koja se tiče servisiranja šporeta daje garanciju.

Servis bojlera, veš mašina zamena osigurača, prekidača, utičnice, popravka TA peći su elektro usluge koje možete dobiti u našem servisu.