Ugradnja rasvete, brza, profesionalna, brza i kvalitetna usluga. Majstor za rasvetu sa višegodišnjim iskustvom dostupan je na celoj teritoriji Beograda. Povoljna cena za uslugu montaža rasvete. Postavljanje spoljne i unutrašnje rasvete radimo za fizička i pravna lica svakoga dana i subotom. Nedeljom ne radimo. Garanciju dajemo na kvalitet pružene elektro usluge.

Ugradnja-montaža rasvete cena

Postavljanje šinske rasvete                            od 2.000 dinara

Postavljanje ugradne rasvete                              na upit

Montaža spoljne rasvete za kuću, zgradu, poslovni objekat na upit

Montaža plafonjera                                              2.000 dinara

Montaža lustera                                               od 2.000 dinara

Ugradnja LED panela               2.000 dinara svaki sledeći 800 dinara

Postavljanje LED trake         od 2.000 dinara ( ako se postavlja LED traka u dužini više od 20. metara napalćuje se 300 dinara po metru)

Cena usluge ugradnja rasvete je informativnog karaktera. Za montažu veće količine rasvete je teško dati unapred cene. Kada nas angažujete električar će doći na vašu adresu, sagledati sve aspekte posla i sopštiti konačnu cenu električarske usluge. Od toga da li je u pitanju nadgradna, viseća ili ugradna rasveta kog je tipa i vrste kao i broja plafonjera, panela, lustera, visilica, reflektrora formira se cena montaže rasvete. Cena postavljanja spoljne rasvete je nešto skuplja.

Ugradnja rasvete

Pored nameštaja, tepiha, zidnih slika, boje zidova adekvatno postavljena i dobro osmišljena rasvete doprineće prijatnom ugodjaju u stanu, kuću ili poslovnom prostoru. Danas je ponuda rasvete raznolika počevši od lustera, plafonjera, visilica, lampi, LED traka i panela u raznim bojama i dezenima. Nakon što odaberete odgovarajući tip rasvete za vaš dom, butik, kancelariju, kozmetički salon, prodavnicu, apoteku biće vam potreban dobar električar da obavi ugradnju rasvete. Naš elektro servis Beograd pravnim i fizičkim licima nudi uslugu ugradnja rasvete za spoljnu i unutrašnju namenu. Veliki broj realizivanih projekata postavljanja rasvete u kućama, stanovima, kafićima, restoranima kao i dugim komercijonalnim objektima su naša referenca. Povoljna cena montaže rasvete, visokokvalifikovani električari i brojni zadovoljni klijenti su razlozi da nas angažujete. Svaki sistem rasvete koji želite da postavite možete računati na naše usluge. Prostor gde se vrši montaža rasvete nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Montaža rasvete

Izabrati rasvetu danas nije lako jer se u prodavnicama mogu pronaći različite plafonjere, visilice, lusteri, LED paneli, reflektrori, i druga dekorativna rasveta različitog osvetljenja sa sijalicama. Da bi se kvalitetno i dobro osvetlila prostorija treba koristiti formulu da na svaki kvadratni metar bude jačina svetlosti 25 vati ili 250 jedinica lumena. Takodje treba sagledati koliko prostor u kome se postavlja odgovarajuća rasveta ima količinu sunčeve svetlosti. Poslednjih godina moderna tehnologija se primenila i na rasveti. Zato uzmite vrstu rasvete koja će dati potrebnu količinu svetlosti a energetska efikasnost da bude maksimalna. Poznato je da LED tehnologija troši manje električne energije i računi za struju mogu biti umanjeni. Ukoliko vam treba montaža rasvete u Beogradu možete nas pozvati. Poslednjih 12. godina radimo postavljanje rasvete a da nikad nismo dobili reklamaciju na pruženu elektro uslugu.

Postavljanje rasvete

Nekada je u domovima luster bio centralna rasveta u sobama a hodnik i kupatilo je osvetljavala jedna sijalica sa kuglom. Danas to nije slučaj jer dobra rasveta doprinosi lepšoj atmosferi tokom boravka u prostoru. U trpezariju, kuhinju, hodnik, kupatilo se preporučuje jače osvetljenje za razliku od dnevne, spavaće i dečije sobe. Ako se odlučite za postavljanje rasvete kao što LED tarke ispod spušetnog plafona ili elemenata u kuhinji, zidne lape za hodnik, plafonjera u spavaćim i dečijim sobama, lustera u dnevnoj sobi naš tim majstora električara stoji vam na usluzi. Za kompletno postavljanje unutrašnje i spoljne rasvete na svim opštinama grada Beograda pozovite nas. Odaberite pravu rasvetu za vas, sve ostalo prepustite nama. Bilo da se nalazite u opštini Rakovica, Čukarica, Stari Grad ili drugom delu grada, električar Beograd je tu za postavljanje rasvete svih vrsta. Kada vam trebaju elektro usluge u Beogradu stojimo na raspolaganju.