Servis TA Peći

Servis TA peći radimo tokom cele godine svakog radnog dana i subotom na teritoriji Beograda. Popravka TA peći Magnohrom, Elind, Cer Čačak je naša specijalnost duže od 10. godina. Povoljna cena, kvalitetna i profesionalna usluga električara. Električar  Beograd pruža elektro usluge pravnim i fizičkim licima. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Servis TA peći cena

Zamena grejača na TA peći                            3.000 dinara

Zamena termostata na TA peći                  od 2.000 dinara

Zamena instalacije u TA peći                     od 2.000 dinara

Servis TA peći                                           od 3.000 dinara

Zamena kamene vune u TA peći              od 3.000 dinara

Zamena ventilatora u TA peći                        2.500 dinara

Prikazana cena za servis termoakumulacionih peći se odnosi na dolazak električara na vašu adresu i njegov rad. Grejač, električne žice, termostat, kamena vuna, ventilator i drugi elektro materijal nije uračunat u cene električarskih usluga. U slučaju da je potrebno uraditi zamenu više delova na grejnom telu formira se jedinstvena cena elektro usluge. Tačnu cenu saopštiće vam majstor kada uradi pregled TA peći i dijagnostikuje kvar. Tek kada se složite sa cenom električarske usluge, pristupa se izvodjenju radova. Ako vam se ne isplati popravka vaše termoakumulacione peći i odustanete od servisiranja, naplaćuje se dolazak i dijagnostika kvara u iznosu od 1.800 dinara. Električar iz našeg servisa biće ljubazan i strpljiv da odgovori na svako vaše petanje. Majstori električari su kvalifikovani i stručni.

Popravka TA peći

Mnogi misle da je termoakumulaciona peć zastareli vid grejanja u domu ili psolovnom prostoru. Praksa nam je pokazala da to nije slučaj. TA peć se pokazala u zimskim danima kao veoma ekonomičan uredjaj za grejanje. Ovo grejno telo na struju se tokom noći puni kada je električan energija jeftinija. Akumulira toplotu u šamotnim ciglama koja narednog dana emituje toplotnu energiju. Ukoliko TA peć ne puni do kraja, brzo se ohladi, ne izduvava topao vazduh ili je posredi drugi kavar možete nas konataktirati. Popravka TA peći u zimskim mesecima kada je napolju mraz u našem elektro servisu se vodi kao hitna intervencija električara. U najkraćem mogućem vremenskom roku majstor električar biće na vašoj adresi. Pristupačna cena popravke TA peći, odgovoran pristup poslu, visokokvalitetna usluga su razlog da nas pozovete. Svaki nastali kavr na TA peći pravilno detektujemo i uspešno otklanjamo. Električarske usluge pružamo na celoj teritoriji Beograda.

Servis TA peći

Pelet, ugalj, zemni gas, drva, struja su vidovi sa kojima se možete grejati tokom hladnih zimskih meseci. Od svega navedenog električna energija je najčistiji vid za grejnu sezonu. Kvarcne grejalice, električni kotlovi, radijatori na struju i termoakumulacione peći su grejna tela koja koriste struju kako bi proizvodili toplotnu energiju. Ako posedujete TA peć da bi spremni dočekali niske temperature vazduha savetujemo da servis TA peći obavite na vreme. Našim angažovanjem, obavićemo detaljan pregled svi delova u peći, proveriti njihovu ispravnos, očistiti svu prašinu i ostatke izolacije koje su se nakupile u unutar grejnog tela. Bilo da je u pitanju TA peć marke Elind, CER, Magnohrom na stanju uvek imamo sve rezervne delove tako da se servisiranje obavlja brzo. Vaše je da nas pozovete, zatražite elektro uslugu, ostalo prepustite našim stručnim električarima. Imamo veliko iskustvo i znanje, čime smo stekli veliki broj zadovoljnih klijneta kojima smo pružili električarske usluge. Električar u Beogradu je tu za vas.

servis ta peći