Zamena Grejača Na Bojleru

Zamena grejača na bojleru Termorad, Elit, Metalac, Gorenje i drugih proizvodjača. Nudimo povoljne cene za servis akumulacionih bojlera kapaciteta od 30, 50, 80 litara. Majstor za bojler je dostupan na celoj teritoriji Beograda kako fizičkim tako i pravnim licima. Zamena grejača u bojleru i popravka bojlera svih vrsta je naša specijalnost. Granciju dajemo na pruženu uslugu.

Zamena grejača na bojleru cena

Cena zamena grejača na bojleru iznosi 3.500 dinara. U cenu nije uključen grejač, već dolazak električara na vašu adresu i popravka bojlera. U slučaju da električar uoči još neki kvar na bojleru i treba ga otkloniti, tada se forimira jedinstveni cenovnik usluge za servisiranje. Klijentu će biti saopštena konačna cena popravke sve sa zamenskim delovima. Tek kada klijent odobri posao započinjemo sa intervencijom. Pre nego što se obavi promena grejača obavezno radimo čišćenje kazana bojlera to jest uklanjamo nakupljeni kamenac. Za zamenu koristimo isključivo kvalitetne grejače odgovarajuće snage od proverenih proizvodjača.

zamena grejača na bojleruKada se radi zamena grejača na bojleru?

Znaci koji ukazuju da je potrebno zamenti grejač na bojleru su:

Lampica svetli a bojler nema toplu vodu

Iskače osigurač kada se bojler upali

Bojler sporije zagreva vodu nego pre

Kada se suočavate sa ovim kvarovima na bojleru popravku treba obaviti bez odlaganja.

Koliko vremenski traje promena grejača u bojleru?

Našem majstoru je potrebno negde oko 35. minuta da obavi dijagnostiku kvara i promenu grejača. Nakon završene intervencije kupatilo ili mesto gde se nalazi bojler ostavljamo čistim i urednim.

Zašto grejač u bojleru ne radi?

Tvrda voda koju dobijamo iz gradskog vodovoda je puna sedimenta. Kada se kazan bojlera napuni hladnom vodom i grejač započne grejati vodu na temperaturu preko 60. stepeni celzijusa izdvaja se kamenac. Vremenom se kamenac nakuplja u kazanu i oko grejača. Kamen koji se u slojevima obmota na grejač umanjuje njegovu mogućnost da greje i oštećuje ga. Samim tim što će se voda u bojleru sporije zagrevati, dolazi i do uvećane potrošnje struje. Pucketanje, zujanje bojlera, manja količina tople vode ukazuje na to da se kamenac nakupio u bojleru.

Zamena grejača na bojleru

Bojler je uredjaj bele tehnike koji spaja nespojivo, vodu i struju. Zbog ove kombinacije može biti potencionalna opasnost po bezbednost ukućana. Ne kaže se slučajno da je bojler bomba u kući. Kada primetite da bojler ne radi kao uobičajeno, popravku kvara treba shvatiti ozbiljno i obavti je što je pre moguće. Znamo da veliki broj ljudi žele da sami obave popravku bojlera. Naš savet svima je da to prepustite stručnom licu.

Ukoliko je vama potrebna zamena grejča na bojleru naš bojler servis Beograd vam stoji na usluzi. Imamo stručne i profesionalne majstore kojima je popravka bojlera svakodnevnica. Angažovanjem naših servisera dobijate vrhunsku uslugu po najvišim standardima struke. Povoljna cena zamena grejača u bojleru, brza i kvalitetna usluga, veliki broj zadovoljnih klijenata su naša preporuka. Bilo da je vaš bojler marke Bosch, Elmac, Platinum ili drugog brenda za promenu grejača konatktirajte nas.

Servis bojlera Beograd

Želite da uvek imate dovoljnu količinu tople vode kako bi održavali ličnu higijenu ili kupali decu? Savetujemo da redovno održavate bojler i time produžili njegov radni vek. Za servis bojlera svih kapaciteta i starosti koji imaju prohromski ili kazan od emajla na celoj teritoriji Beograda stojimo na usluzi. Bojler servis posluje svakog radnog dana i subotom. Kda nas pozovte na vašu adresu dolazimo isti dan, najkasnije sutra.