Montaža Bojlera

Montaža bojlera Metalac, Gorenje, Termorad, Elite, Platinum i drugih brendova svih kapaciteta. Servis bojlera je dostupan pravnim i fizičkim licima svakog radnog dana i subotom na celoj teritoriji Beograda. Povoljna cena, stručna, profesionalan i kvalitetna usluga. Ugradnja bojlera u Beogradu je usluga koju pružamo preko 15. godina. Garanciju dajemo na rad majstora.

Montaža bojlera cena

Cena za uslugu montaža bojlera iznosi 5.000 dinara. U cenu je uključeno skidanje starog i postavljanje novog bojlera, dolazak i rad električara. Ne naplaćujemo dodatno postavljanje sigurnosnog ventila i creva za bojler već je to uračunato u cenu. Ukoliko ima potrebe da se preprave vodovodne instalacije kako bi se obavila ugradnja bojlera u kupatilu, cena će biti saopštena klijentu na licu mesta kada se sageleda aspekt celokupnog posla.

Nudimo uslugu bojler sa ugradnjom. Izberete odgovarajući bojler za vas, majstor ga donosi na kućnu adresu i vrši njegovu montažu.

Koliko vremenski traje ugradnja bojlera?

Ugradnja bojlera je specijalnost naših majstora dugi niz godina. Vreme za koju majstor obavi montažu bojlera je najviše 45. minuta, ako nema prepravki na cevima za vodu. Bilo da je u pitanju bojler Elmac, Končar, Magnohrom, Bosch ili drugog proizvodjača vremenski okvir montaže je isti za svaku vrstu uredjaja bez obzira na kapacitet kazana.

Da li radite skidanje bojlera i iznošenje istog?

Prilikom montaže vrši se demontaža starog bojlera. Iznošenje starog bojlera iz stana, kuće, poslovnog u principu prostora ne iznosimo. Izuzetak pravimo samo kod starijih lica, samohranih majki…

Da li postvaljanje bojlera radi električar ili vodoinstalater?

U našem bojler servisu imamo električare i vodoinstalatere. Sve u zavsinosti šta treba uraditi za postavljanje bojlera na vašu adresu dolazi odgovarajući profesionalni majstor. Da bi se obavila zamena bojlera potrebno je ugasiti vodu iz sistema preko ventila koji se nalazi u kupatilu. Ponekad se dešava da ventil za vodu zapekne ili oblazne pa se mora uraditi njegova zamena. U tim situacijam ugradnju radi vodoinstalater.

Kada se radi zamena bojlera?

Zamena bojlera se radi kada dodje do pucanja kazana. Popravka bojlera prilikom oštećenja kazana nije moguća. Curenje velike količine vode iz bojlera na donjem delu ili kod termostata ukazuje da je kazanu pukao. Akumulacioni bojler sa emajliranim kazanom u proseku ima radni veko od 8. do 10. godina, dok bojleri sa prohromskim kazanom traju do 15.godina i više. Redovno čišćenje bojlera to jest uklanjnaje kamenca jednom godišnje produžiće radni vek vašem uredjaju za grejanje vode.

Montaža bojlera

Bojleri nam služe da obezbede dovoljnu količinu tople vode za održavanje lične higijene. Kako bi akumulacioni bojler besprekorno funkcionisao potrebno je uraditi stručnu montažu po svim standardima. Ako vam treba kvalitetna montaža bojlera na opštini Voždovac, Novi Beograd, Zvezdara, Rakovica, Vračar ili drugom delu Beograda stojimo na usluzi. Majstori imaju veliko iskustvo, znanje, odgovarajući alat da brzo obave ugradnju bojlera. Kada kontaktirate naš servis bojlera, majstor će biti na vašoj adresi isti dan, najkasnije sutra. Pristupačne cene montaže, odgovoran pristup poslu je ono što možete očekivati našim angažovanjem. Nakon završene montaže, obavezno testiramo bojler i proveravamo da li ispravno funkcioniše. Kupatilo ili drugo mesto gde se radi ugradnja bojlera, ostavljamo čistim i urednim posle završenog posla